TUOTANTOYHTIÖ

Biisonimafian taustalla toimiva Kr-Produktio Oy on ketterästi sosiaalisen median aallonharjalla taituroiva tuotantoyhtiö, jolta taittuu niin tv-mainokset kuin yritysvideot että elokuvatuotannot ja kaikki muukin liikkuva kuva siltä väliltä. Lisäksi tuotantoyhtiön omat tubevelhot hallinnoivat ja kasvattavat YouTube-kanavia - sisällöntuotantoa unohtamatta! Saat samalta luukulta video- ja still-kuvatuotannot, sisällöntuotannon ja YouTube-kanavien hallinnoinnin. Kätevää, eikö?

 

Tsekkaa alta referenssit ja jos yhteistyö meidän kanssa alkoi kutkuttamaan, ota yhteyttä eve@biisonimafia.net niin pistetään hommat rullaamaan!
 
"Taloon.comin pitkäkestoinen yhteistyö Biisonimafian kanssa on tuonut meille hurjasti näkyvyyttä sekä lisännyt valtavasti tunnettuutta. Miksi tehdä markkinointia samalla tavalla kuin kaikki muut? Haluamme olla mukana eturintamassa kokeilemassa uusia tapoja ja kanavia, joilla voi tavoittaa myös sellaisia asiakkaita, joka perinteisin keinoin olisi lähes mahdotonta. Biisonimafian kanssa se(kin) onnistuu. Emme tienneet itsekään kuinka seksikäs verkkokauppamme on." 
-Päivi Nieminen, CMO, Bygghemma Finland

 

 

Maksutavat