MIKÄ ON BIISONIMAFIA?

Biisonimafia sai alkunsa kun 2000-luvun alussa kaksi kaverusta, Janne ja Kaitsu, päättivät ryhtyä kuvaamaan lumilautailua. Lumilautakuvausten ja monien mutkien kautta pojat päätyivät kuvaamaan sketsejä ja elokuvia nettiin - ja loppu onkin historiaa. Lue Biisonimafian koko tarina täältä.

 

Nykyään Biisonimafia tuottaa sisältöä eri sosiaalisen median alustoille sekä ohjaa ja tuottaa elokuvia, mainoksia ja muita videotuotantoja niin itselleen kuin muillekin. Biisonimafia on vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä, ja luottaa pitkiin yhteistyökumppanuuksiin ja päräyttävään sisällöntuotantoon. Jos kiinnostuit yhteistyöstä, tutustu tuotantoyhtiöömme tai mainostajille-osioon.

 BM TIIMI

Biisonimafian nykykokoonpanoon kuuluu Jannen ja Kaitsun lisäksi Tuomas "Tupe" Rinkinen sekä vakituiset vierailijat  Sami Kemell, Janni Hussi, Viivi Pumpanen, Essi Unkuri ja Ilona Chevakova.

Tuotantoryhmän puolella vakiokokoonpanoon kuuluu kuvaajat Miska "Mise" Karioja, Joni "Mikidi" Mikkonen sekä Jero Jokisaari. Äänestä vastaa äänimies Perttu Mutka, ja tuotantoa pyörittää tuottaja Eve Särkänne.

 

Maksutavat